Ga naar hoofdinhoud
Cursusinformatie

Cursustijden:
10.00 – 12.30  Vrijdag

Kosten:
10  lessen á 2½ uur € 220,00

Locatie:
Krayenhoffkazerne Nijmegen
– Gratis parkeren

Opgeven:
Bel 06-13482432
Mail:

contact@tajddinozen.com

Direct aanmelden?

Maak jouw eigen beeld Na jarenlange ervaring in het vak wil ik graag mijn inzicht, vaardigheden en deskundigheid delen met  mensen die het beeldhouwen als hobby willen leren kennen en/of ontwikkelen. Eigen ideeën en innerlijke beelden tot uiting brengen werkt bevrijdend, is mijn ervaring als professioneel kunstenaar. De drie-dimensionaal naar buiten vormgegeven ruimte schept innerlijke ruimte en mogelijkheid tot reflectie en delen met anderen.

Materialen In de uitvoering van het zelf ontworpen beeld kun je gebruik maken van klei, boetseerwas en diverse steensoorten, zoals: kalksteen, marmer of albast, dolomiet, hardsteen en diabas. Voor het gieten in brons is het belangrijk je ontwerp in was te creëren, een mal te maken en deze in te vormen  alvorens te gaan gieten. Als je wil kan je jouw eigen beeld afwerken met patina en eventueel een voetstuk van steen. Als docent zal ik begeleiden op het gebied van: – Ontwerpen – Materiaalkeuze – Techniek – Vormgeven

Unieke ervaring Beeldhouwen is werken met weerbarstig materiaal dat om wilskracht en doorzettingsvermogen vraagt. Het is precies en soms lastig werk, dus een hele uitdaging! Het is een avontuur. Via het het materiaal kom je in contact met jezelf. Wanneer je de techniek van het beeldhouwen onder de knie krijgt, zal je vertrouwen winnen en kan je terugblikken op een unieke ervaring. Resultaat; een eigen beeld! Om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden en jullie voldoende aandacht te kunnen geven, werk ik met kleine groepen (max. 5 a 6 personen).

Kosten: 10 achtereenvolgende lessen van 2 ½ uur voor € 220,00 (dit is inclusief het gebruik van gereedschap, koffie en thee.)

Locatie Krayenhoffkazerne – Voor het gebouw is gratis een ondergrondse parkeerplaats aanwezig. Vrijdagochtend : Van 10 uur tot 12.30 boetseren met was en klei tot gieten in brons en afwerken.

Opgeven: Kan telefonisch via 06-13482432 of via e-mail: contact@tajddinozen.com

Cursus beeldhouwen

Maak jouw eigen beeld
Na jarenlange ervaring in het vak wil ik graag mijn inzicht, vaardigheden en deskundigheid delen met  mensen die het beeldhouwen als hobby willen leren kennen en/of ontwikkelen. Eigen ideeën en innerlijke beelden tot uiting brengen werkt bevrijdend, is mijn ervaring als professioneel kunstenaar. De drie-dimensionaal naar buiten vormgegeven ruimte schept innerlijke ruimte en mogelijkheid tot reflectie en delen met anderen.

Materialen
In de uitvoering van het zelf ontworpen beeld kun je gebruik maken van klei, boetseerwas en diverse steensoorten, zoals: kalksteen, marmer of albast, dolomiet, hardsteen en diabas. Ook het werken met hout behoort tot de mogelijkheden. Voor het gieten in brons is het belangrijk je ontwerp in was te creëren, een mal te maken en deze in te vormen  alvorens te gaan gieten. Als je wil kan je jouw eigen beeld afwerken met patina en eventueel een voetstuk van steen.

Als docent zal ik begeleiden op het gebied van:

– Ontwerpen
– Materiaalkeuze
– Techniek
– Vormgeven

Unieke ervaring
Beeldhouwen is werken met weerbarstig materiaal dat om wilskracht en doorzettingsvermogen vraagt. Het is precies en soms lastig werk, dus een hele uitdaging! Het is een avontuur. Via het het materiaal kom je in contact met jezelf. Wanneer je de techniek van het beeldhouwen onder de knie krijgt, zal je vertrouwen winnen en kan je terugblikken op een unieke ervaring. Resultaat; een eigen beeld! Om dit proces zo goed mogelijk te begeleiden en jullie voldoende aandacht te kunnen geven, werk ik met kleine groepen (max. 5 personen).

Kosten:
12 achtereenvolgende lessen van 2½ uur voor €185,00 (dit is inclusief het gebruik van gereedschap, koffie en thee.) 12 achtereenvolgende lessen van 2 uur voor 150,00 op de donderdagen.

Locatie
Krayenhoffkazerne
– Voor het gebouw is gratis een ondergrondse parkeerplaats aanwezig.

 Vrijdag : Boetseren in was tot gieten in brons en afwerken

Opgeven: Kan telefonisch via 06-13482432 of via e-mail: contact@tajddinozen.com

Cursusinformatie

Cursustijden:
19.00 – 21.00 | Donderdag
10.00 – 12.30 | Vrijdag
10.00 – 12.30 | Zaterdag

Kosten:
12  lessen á 2½ uur €185,00
12  lessen á 2 uur €150,00 (op donderdagen)

Locatie:
Krayenhoffkazerne Nijmegen
– Gratis parkeren

Start: bij voldoende deelnemers

Opgeven:
Bel 06-13482432
Mail :info@tajddinozen.com

Direct aanmelden?

Back To Top